editOntwerp uw keuken
import_contactsKeukenjournaal
Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Kom alles te weten over neola keukens

Wat is eigenlijk een neola-keuken? Waar vind ik neola keukens? En op wie richt neola keukens zich? Lees hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heeft u zelf een vraag? Stel deze dan gerust.

“neola keukens, wat is dat?”
neola keukens is een eigen keukenmerk van MHK Group, Europees marktleider voor keuken-, meubel- en sanitairvakhandel met ruim 3.000 partners. MHK Group ondersteunt deze partners met een omvangrijk dienstenaanbod, zodat zij kunnen blijven groeien en zich met succes handhaven in de markt.

“Waarin onderscheidt neola keukens zich?”
Wij onderscheiden ons door een stijlvol modern design, hoogwaardige kwaliteitsnormen, innovatieve (inbouw)apparatuur, persoonlijke service en op-maat-concepten. Dit betekent dat u zich niet hoeft aan te passen aan de keuken -neola keukens passen zich aan u en uw levensstijl aan.

“Wat biedt neola keukens naast uitrustingen en meubels?”
Wij bieden veel meer dan enkel keukenmeubilair, want dankzij het tijdloze, elegante ruimteconcept kunnen onze moderne elementen ook gebruikt worden in garderobes of woonkamers. Vraag een specialist in een keukenstudio bij u in de buurt naar alle oplossingen van neola keukens. Klein tipje van de sluier: wat denkt u bijvoorbeeld van onze technologische wasmachines, uittrekbare schappen en geïntegreerde stekkerdozen?

“Waar kan ik een neola-keuken aanschaffen?”
Met meer dan 160 keukenspeciaalzaken door heel Europa is neola keukens altijd dichterbij dan u denkt. Vind hier de dichtstbijzijnde keukenstudio bij u in de buurt en ervaar de keukens van neola keukens zelf.

“Op wie richt neola keukens zich?”
neola keukens richt zich op zowel drukke magnetronkok als de sterrenwaardige hobby-souschef. Dankzij onze individuele, unieke vormgeving bieden we voor iedere ruimte een passende keukenoplossing. Creatieve ontwerpen die voldoen aan iedere smaak -of het nu gaat om een stijlvolle designkeuken, een kleine stadskeuken, een kleurrijke woonkeuken of juist een grote landhuiskeuken.

neola-keukenstudio

placeplaceZelf ervaren wat neola keukens uniek maakt? Bezoek dan een van onze keukenstudio’s bij u in de buurt. placeZelf ervaren wat neola keukens uniek maakt?
Bezoek dan een van onze keukenstudio’s bij u in de buurt.
Afspraak
Maak een persoonlijke afspraak bij een keukenstudio bij u in de buurt
* Verplichte velden