editOntwerp uw keuken
import_contactsKeukenjournaal
Wonen met neola

Wonen met neola

Voor een huis met stijl

Het neola-assortiment omvat niet alleen keukens, maar ook meubelen voor de woon- en slaapkamer alsook de bijkeuken. De nadruk ligt op individuele en flexibele opbergoplossingen. Kasten, legplanken, commodes en dressoirs bieden niet alleen veel bergruimte, maar zorgen door hun uniforme vormgeving ook voor een samenhangend woonconcept. Zowel in de keuken als in het woongedeelte laat het interieur van de meubels zich van zijn beste kant zien - zo blijft de huiselijke sfeer behouden.

Meer weergeven

Trendonderwerp bijkeuken

Waar moeten voorraden, schoonmaakmiddelen en elektrische apparaten worden ondergebracht als er geen kelder is? De oplossing kan een doordacht ingerichte voorraadkamer of bijkeuken zijn. Dankzij het grote aantal verschillende kasttypes van neola kan voor elke behoefte het juiste antwoord worden gevonden en kan iedere ruimte efficiënt worden gebruikt. Highlights zijn hoge kasten voor het sorteren van wasgoed met inwerpopeningen en wasmanden erachter. Voorwerpen die niet gezien hoeven te worden, verdwijnen discreet achter de aantrekkelijke fronten of in praktische jaloeziedeurkasten.

Bijkeuken
neola-keukenstudio

placeplaceZelf ervaren wat neola keukens uniek maakt? Bezoek dan een van onze keukenstudio’s bij u in de buurt. placeZelf ervaren wat neola keukens uniek maakt?
Bezoek dan een van onze keukenstudio’s bij u in de buurt.
Afspraak
Maak een persoonlijke afspraak bij een keukenstudio bij u in de buurt
* Verplichte velden